Whispering death

Rasmus fick ett gäng kassar med pantflaskor av sin farmor i helgen. Till saken hör att han i torsdags såg en drake på BR Leksaker som han ville ha. Whispering death – riktigt passande namn för en fyraårings leksak va?
Mamma, jag vill ha dödsfisken eller dödsdraken eller vad den nu heter!
”Nä, viskande döden”
”Ja mamma, viskande döden!! Viskande döden vill jag ha”

Jovars. Jag bestämde mig ganska snabbt för att vi inte skulle lägga dessa pengar på denna pryl. Han skulle få spara själv. Så när farmor berättade att hon hade massa flaskor hemma som man kunde få pengar för om man pantade – då gjorde han inte annat än att tjata om pant, pant, pant de kommande 18 timmarna typ, tills vi hämtade de där flaskorna. Behöver jag ens skriva att han var stolt som en tupp när han löste in kvittot på ICA? När han fick pengar för flaskorna och insåg att pengarna räckte till den där draken?

Det vart att åka in till BR direkt, och han köpte sin drake. Viskande döden! Och tro det eller ej, men det är en av de mest lekta leksakerna de har! Kanske för att han fick längta en extra dag? För att han själv fick panta flaskorna för att kunna köpa den? Ja, någonting är det iallafall. För han leker med den varenda dag.

Och vet du en sak? DEN HETER BERTIL!
Det var han noga med att berätta direkt vi kom hem till mormor och morfar, vilket vi gjorde några timmar efter inköpet. ”Hej mormor, detta är Bertil!” Haha! Skön unge, jajamen!
Jonathan köpte en liten minidrake. Den heter tydligen ”LillBertil”

Ungar har väl namn på allt? ;)

Whispering death – även kallad Bertil!

Gillar

Kommentarer