Yankee Candle hos Pysselgumman

Jag gillar ljus, jag gillar dofter, jag gillar när det är mysigt omkring mig. Så vad passar då bättre än doftljus? ? Mysfaktor deluxe - plus att vissa är snygga även som inredningsdetalj. Yankee Candle är ett bra exempel på sådana ljus!

Jag har hittat en webshop som jag tyckte var supermysig, och som innehåller mycket smått och gott. Glädjande nog fanns även Yankee Candle hos Pysselgumman. Pysselgumman säljer inredning med en personlig prägel - du hittar t.ex krokar, ljuslyktor och sugrör som gör vardagen lite roligare! Bodil, som driver Pysselgumman, brinner för det hon gör - vilket gör att hennes sortiment endast består av sådant som hon själv tycker om. Det tycker jag känns seriöst och genomtänkt - då står man för sina produkter!

Häromdagen hämtade jag ut ett paket från just Pysselgumman, innehållande ett Yankee Candle - Sicilian Lemon. Jag älskar det! Min tidigare erfarenhet av just citron- och citrusdoftande ljus är inte särskilt god, då de lätt "tar över" och liksom stinker citron. Det gör inte detta ljus.
Det sprider sig en lätt och behaglig citrusdoft i rummet. Och då menar jag doft! Brinntiden på ett sådant här ljus uppskattas till ca 45 timmar, och det känns trovärdigt måste jag säga. För efter att jag låtit det brinna i närmare fem timmar totalt - syns det knappt alls!

Nu har jag flera dofter inom Yankee Candle som jag är nyfiken på, bland annat White Gardenia, Christmas Eve, Baby Powder och Black Cherry. Stora "måste-ha-varningar" på dom! Och samtliga av ovan nämnda dofter finns såklart hos Pysselgumman!


Myskväll deluxe - en kopp te, ett tänt Yankee Candle och ensam datortid. Det är mammalyx!

Gillar

Kommentarer