Ytterligare en födelsedag

Denna dag spenderas delvis inne i stan, på mellandagsrean. Det finns några saker jag vill ha och är ute efter, men det återstår att se om man får tag på dessa. Brukar inte alltid ha sådan tur med sånt, så mina förhoppningar är inte jättestora ;) ett nytt objektiv till systemkameran lär jag inte hitta på rean, inte heller en ny kabel till min laptop (maken brände ju upp den gamla!)... men så kan man alltid kolla utbudet på tv-apparater och vitvaror...

De stora grabbarna fick varsitt presentkort på gamestop av sin farmor i julklapp - så de vill besöka den butiken också. Förmodligen kommer de väl hem med nya "gubbar" till Skylanders Swap Force - som de fick av oss som gemensam julklapp. De har ju mängder av gubbar som de hade till det gamla Skylanders-spelet, men det är väl förmodligen roligare med nya kan jag tro :-)

Ska även köpa hem det som behövs för morgondagens firande. Simon fyller 10år idag faktiskt, men vi firar inte nämnvärt idag... blir bara en mindre fika typ. Vi firar detta imorgon istället. Dessvärre kommer han inte vara här hela dagen (det var ju meningen från början, då planerna sattes därefter!) - men vi får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Gillar

Kommentarer