Zcooly - lärande mattespel för barn

Inlägget publiceras i annonssamarbete med @Zcooly


@zcooly är ett företag som utvecklar lärande spel för barn mellan 5-12 år, eller ja - det funkar bra även till yngre barn om intresset finns såklart! Spelet består av 10 olika banor/spel där barnen får mer matematisk kunskap.
Jag som lärt mig se matematiken i vardagen på ett helt annat sätt måste säga att jag älskar detta koncept - att göra matematik och lärande till ett roligt, naturligt inslag i vardagen.


När barnen tjatar om att få spela eller bara sitta med datorn/plattan, då tycker jag att man kan göra den där skärmtiden lite meningsfull. Fyll tiden med lärande, kunskap och glädjande framsteg (för vem blir inte genuint glad när man inser att man lärt sig något nytt?)


Flera av våra barn uppskattar matematik, och att lära sig mer inom ämnet är alltid roligt. Vissa moment kanske är svårare att förstå, och då underlättar ett roligt spel! Linus lärde sig klockan ganska sent, vilket jag tror hade underlättats med hjälp av spel som Zcooly erbjuder. För nu ser vi Isabella sitta med klockargården - och tar sig an klockan som om hon inte gjort annat?!


Har du inte testat Zcooly? Ladda ner spelet idag och prova vettja. Spelet har en enkel och lättförståelig design, är otroligt användbar i sin helhet och barnen fastnar direkt.
Genom att klicka >HÄR< får du en månad helt kostnadsfritt, så får ni tid att testa i lugn och ro!

  • 1 762 visningar

Gillar

Kommentarer